Opnieuw verbinden met jezelf

9

Heb jij het gevoel dat je al heel lang niet meer echt jezelf bent?

9
Dat je in het leven loopt te rennen en te vliegen?
9
Dat je eigenlijk meer bezig bent met overleven dan met leven?
9
Of ben je misschien al stil komen te staan, door allerlei omstandigheden.
9
Je hebt de behoefte om weer jezelf te kunnen zijn, maar heb je geen idee waar je moet beginnen.
9

Dan is wellicht het programma ”Opnieuw verbinden met jezelf”, iets voor jou.

Dit programma neemt jou mee terug naar de basis van mens-zijn, waarbij waarnemen, bewust worden en voelen centraal staan.

In ons dagelijks leven zijn we voortdurend bezig met waarnemen, veelal via onze zintuigen. Echter, het bewust waarnemen en het bewust voelen is iets wat we vaak vergeten. In onze drukke maatschappij worden we voortdurend afgeleid en leven we vaak onbewust in plaats van bewust. Hierdoor raken we steeds verder verwijderd van onszelf, totdat we uiteindelijk vastlopen.

Door bewust waar te nemen en bewust te voelen, kunnen we andere keuzes maken in ons leven. Het programma “Opnieuw verbinden met jezelf” helpt jou weer in contact te komen met jouw eigen krachtige basis, en brengt jou terug in balans. Je krijgt waardevolle tools aangereikt die jij jouw hele leven ten goede zullen komen.

Ben jij ook op zoek naar een sterke basis? Wil jij weer jezelf kunnen zijn en keuzes maken die echt bij jou passen? Dan is mijn online training ‘Opnieuw verbinden met jezelf’ iets voor jou

Wat mag je verwachten?

Dit programma biedt jou een unieke reis naar zelfontdekking en zelfverbinding. Het bestaat uit vier interactieve lessen: waarnemen, gronden, bewust worden en handelen.

Tijdens elke les ontvang je een stukje theoretische kennis, gevolgd door één of meerdere opdrachten. Deze opdrachten variëren van theoretische oefeningen tot praktische toepassingen, zodat je zelf kunt ervaren en bewust kunt worden van jouw capaciteiten om jezelf op een dieper niveau te verbinden.

Door de tijd te nemen om deze oefeningen uit te voeren en ze te integreren in jouw leven, creëer je een krachtige basis voor persoonlijke groei die een leven lang meegaat. Want uiteindelijk draait alles om waarnemen, bewust worden en handelen.

De waarde van dit programma is onschatbaar wanneer je er serieus mee aan de slag gaat.

Echter, ik vind dat dit programma voor iedereen toegankelijk moet zijn, omdat het de essentie van menszijn omvat.
Daarom bied ik het programma nu aan voor slechts € 37,50!

Veel gestelde vragen

Kan iedereen deelnemen aan dit programma?

Ja, iedereen die oprecht aan zichzelf wil werken, persoonlijke groei nastreeft en zich bewuster wil worden van zichzelf en de verbinding met zichzelf wil herstellen en behouden.

Moet ik het programma binnen een specifieke tijd afronden?
Nee, je hebt alle vrijheid en tijd om het programma op jouw eigen tempo te voltooien en oefeningen te herhalen.
Blijft het programma toegankelijk nadat ik het eenmaal heb gevolgd?
Ja, je behoudt toegang tot de academie en het programma dat je hebt aangeschaft.
Kan ik tijdens het volgen van het programma vragen stellen?
Absoluut! Je kunt te allen tijde contact opnemen en jouw vragen zullen beantwoord worden.
Is het ook mogelijk om het programma live bij te wonen?

Binnenkort wordt er een uitgebreidere versie van het programma aangeboden waarbij je het live kunt volgen in Deventer. Meld je aan bij de Facebookgroep van Praktijk Reflex om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.